INTERNA MEDICINA

Interna medicina u poliklinici Naissa

Od samog osnivanja poliklinike Naissa, sada već davne 2007. godine, jedna od osnovnih delatnosti je interna medicina, grana medicine koja se bavi bolestima unutrašnjih organa i ima više subspecijalističkih oblasti. Naš tim vrhunskih stručnjaka, specijalista i subspecijalista može kompletno dijagnostički i terapijski zbrinuti sve pacijente koji imaju bolesti i probleme iz oblasti interne medicine.

Obzirom na to da su internistički problemi sve češći, poseban naglasak dajemo na zbrinjavanju složenih bolesnika, koji uzimaju puno lekova. Za takve bolesnike se trudimo da izaberemo racionalnu kombinaciju lekova i najpogodniju terapiju.

Preglede, tretmane i procedure koje primenjujemo najsavremenijim dijagnostičkim aparatima, trudimo se da budu što manje neugodni i bezbolni, pa smo tako smo uveli i bezbolne endoskopije – gastroskopija i kolonoskopija, kao i biopsije i citološke punkcije limfnih čvorova, dojki i štitne žlezde, koje su praktično bezbolne.

Kod internističkog pregleda u poliklinici Naissa u Nišu, doktor specijalista interne medicine uzima detaljne podatke od pacijenta, potom obavlja i detaljni klinički pregled i u dogovoru s pacijentom odlučuje o daljnjim potrebnim pregledima i koracima u lečenju. Doktori internisti u poliklinici Naissa imaju široki spektar bolesti kojima se bave, dugogodišnje iskustvo, a takodje za svaku od oblasti interne medicine imamo subspecijaliste.

Priprema za internistički pregled nije potrebna, izuzev ako se planira vadjenje krvi, onda je preporučljivo da barem 6 sati pre pregleda pacijent ne konzumira nikakvu hranu ni piće. Radi što boljeg sagledavanja istorije bolesti, preporuka je da prilikom prve posete pacijent ponese sa sobom sve stare nalaze koje ima.

Kućne posete od strane našeg stručnog tima

Zdravlje je na prvom mestu, a uz nas na internistički pregled više ne morate da čekate. Naši doktori, specijalisti interne medicne sa različim subspecijalnostima, na usluzi su Vam u pravom trenutku kad imate zdravstveni problem! Naša ekipa za posete na terenu je dostupna u bilo koje doba dana, tokom cele nedelje uključujući i vikend, tako da na zahtev možete dobiti zdravstvenu uslugu u svom domu.

Stručni tim lekara koji vrše kućne posete pacijenata može da obavi sledeće zdravstvene usluge na terenu (u Vašem stanu ili kući): specijalističke preglede, posete lekara opšte medicine, obradu i previjanje rane, davanje terapije u kućnim uslovima uključujući i injekcije i infuzije, merenje i kontrolu krvnog pritiska, merenje i kontrolu šećera u krvi, EKG kao i vadjenje krvi za laboratorijske analize. Ovakve kućne posete posebno su pogodne za starije i teže pokretne bolesnike.

Oblasti interne medicine za koje možemo da ponudimo lečenje

Zakažite pregled kod interniste specijaliste

Internisti specijalisti koji obavljaju preglede

Cene usluga iz oblasti interne medicine

Naš tim eminentnih stručnjaka i vrhunskih lekara specijalista interne medicine, uz pomoć najsavremenije opreme, brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama. Neke od tih usluga se mogu obaviti na terenu, kod pacijenata u kući ili stanu.
Pogledajte cenovnik