ORTOPEDIJA (ORTOPEDSKA HIRURGIJA)

Ortopedija i ortopedska hirurgija u poliklinici Naissa

Ortopedija je medicinska specijalnost koja se bavi prevencijom, dijagnostikom i lečenjem povreda, bolesti i deformacija sistema za kretanje. Danas je ortopedija pretežno hirurška grana zbog aktivnog, operativnog pristupa u terapiji mnogih stanja, ali je isto tako blisko saradjuje sa medicinskim specijalnostima koje se bave neoperativnim (konzervativnim) lečenjem kao što su fizikalna medicina i rehabilitacija, sportska medicina, neurologija, reumatologija, inerna medicina itd.

U poliklinici Naissa negujemo dugogodišnju tradiciju u lečenju ortopedskih problema, još od osnivanja, sada već davne 2007. godine, jedna od osnovnih delatnosti je ortopedija. Naš centar za ortopediju je multidisciplinarni specijaliziovani centar za prevenciju, lečenje i rehabilitaciju ssistema organa za kretanje tj. bolesti i povreda koštano – mišićnog i zglobnog sistema (kosti, zglobovi, ligamenti, tetive, mišići, hrskavice). U poliklinici Naissa primenjujemo vodeća svetska ortopedska rešenja u dijagnostici, lečenju i rehabilitaciji, kao što je PRP terapija – terapija krvnom plazmom.

Naši iskusni ortopedi i traumatolozi, eminentni stručnjaci iz svoje oblasti, uz pomoć najmodenije opreme leče konzervativno i operativno sve vrste povreda kostiju, zglobova i mišića, kao i hronična degenerativna i zapaljenska oboljenja koštano-zglobnog sistema. Takodje naši ortopedi vrše pripremu pacijenata za operativne zahvate (operacije kuka, kolena).

Kućne posete od strane našeg stručnog tima

Zdravlje je na prvom mestu, a uz nas na ortopedski pregled više ne morate da čekate. Naši doktori, specijalisti ortopedije sa različitim subspecijalnostima, na usluzi su Vam u pravom trenutku kad imate zdravstveni problem! Naša ekipa za posete na terenu je dostupna u bilo koje doba dana, tokom cele nedelje uključujući i vikend, tako da na zahtev možete dobiti zdravstvenu uslugu u svom domu.

Stručni tim naših lekara može obaviti kompletan pregled i dati terapiju u Vašem stanu ili kući.

Ortopedske usluge koje možemo da ponudimo pacijentima

Zakažite pregled kod ortopeda u Nišu

Ortopedi specijalisti koji obavljaju preglede

Cene usluga iz oblasti ortopedije

Naš tim eminentnih stručnjaka i vrhunskih lekara specijalista ortopedije, uz pomoć najsavremenije opreme, brine o vašem zdravlju i pruža medicinske usluge po pristupačnim cenama. Neke od tih usluga se mogu obaviti na terenu, kod pacijenata u kući ili stanu.
Pogledajte cenovnik